Architecten

AWARD WINNING DESIGNS

Dat de entreematten van GEGGUS niet alleen innovatief zijn qua functionaliteit, maar ook qua design hebben we over de afgelopen jaren bewezen door het winnen van verschillende design en innovatie awards. Uiteraard zijn dit awards uitgereikt in Duitsland omdat we nou eenmaal een oorsprong in Duitsland hebben. Deze awards worden niet zomaar aan iedereen uitgereikt. Om genomineerd te worden moet het bedrijf worden voorgedragen en de voorwaarden waaraan moet worden voldaan zijn onder andere het overall concept van de producten, duurzaamheid, esthetische uitstraling, levensduur en functionaliteit.

Doordat wij gewend zijn aan maatwerk kunnen we voor elke situatie een passende GEGGUS entreemat op maat aanbieden. Of de uitsparing waar de mat moet komen te liggen nu binnen of buiten ligt, rond of vierkant is, in een draaideur of om een pilaar; alles is mogelijk. Daarnaast is het mogelijk om uw entree te voorzien van een blindengeleidestrook of van fluoriserende elementen te voorzien.

BIM professional

BIM – Building Information Modelling

Om architecten en technisch tekenaars een handje te helpen biedt GEGGUS BIM objecten aan die eenvoudig gedownload en geïmplementeerd kunnen worden.

> Vind jouw gewenste files hier

REFERENTIES

Om aan te geven hoe breed onze GEGGUS Entreematten op maat kunnen worden toegepast tonen we hieronder een selectie van het grote aantal matten die reeds geplaatst zijn. Deze GEGGUS Entreematten zijn geplaatst in situaties waar mensen over de mat lopen, maar ook in situaties waar trolleys, palletwagens of zelfs auto’s over de mat moeten kunnen rollen. Dit varieert van appartementencomplexen tot kantoorgebouwen, autodealers en luchthavens. Waar dan ook ter wereld.